• Donderdag 28 mei kreeg JO12-3 training van Erik ten Hag. 

 • Erik is de oom van één van de spelers.
  Erik kwam met zijn zoon Nigel naar Achilles, om de spelers te laten trainen op topniveau. Voor de spelers een grote verrassing; ze waren vooraf niet op de hoogte gebracht. Het team bestaat uit Zain, Marin, Tom, Ruben, Thomas, Elon, Levi, Sjoerd, Demi, David en Linde. Een fanatiek team dat als collectief in het veld staat. Deze training mochten oud spelers Devon, Jorrit en Ian ook meedoen. Voor alle spelers een bijzondere en leerzame training. Na de training vooral rode hoofdjes van de inspanningen en iedereen vond het een leuke training.
  Twee spelers is gevraagd hoe hun de training hebben ervaren:
  Linde: "Ik vond het heel leuk, de oefeningen vond ik leuk. Bijv. dat je moest slalomen om de grijze of gele pionnen. En ik vond het leuk dat ik met hem op de foto ging. En dat hij zei dat ik leuke sokken aan had."
  Zain: "Ik vond de training erg leuk. Het was bijzonder om les te krijgen van de trainer van Ajax. De training was ook vermoeiend. We moesten veel rennen om onze conditie te verbeteren. En als je een partijtje verloor dan moest je drie keer opdrukken."

  Na de training werd er een teamfoto gemaakt en mocht iedereen ook individueel met Erik ten Hag op de foto.

  Marian, Edwin en Cristian: bedankt voor jullie medewerking om deze onvergetelijke training mogelijk te maken. En uiteraard willen we Rico, Erik en Nigel ook heel erg bedanken.

  Groetjes JO12-3